Hvilket køretøj bruger et gruppe 34-batteri?
Hvilket køretøj bruger et gruppe 34-batteri?
Anonim

BCI gruppe 34 batterier er almindelige Brugt i bilindustrien , marine, industrielle og off-the-grid applikationer i form af start, dobbelt formål og dyb cyklus batterier , der tilbyder gode start-/startegenskaber, stort antal opladnings-/afladningscyklusser og fremragende dyb-cyklusgendannelse - batteri type

Ved også, hvilke biler der bruger et gruppe 24 -batteri?

Find din bilbatteris gruppestørrelse

Sådan køber du et batteri til din bil
Batteri type Biler det passer
65 (øverste terminal) Ford, Lincoln, Mercury
75/78 (sideterminal) GM, Chrysler, Dodge
24/24F (øverste terminal) Lexus, Honda, Toyota, Infiniti, Nissan, Acura

Hvad betyder gruppestørrelse på et batteri endvidere? EN batterigruppestørrelse er en industristandard for biler batterier der indikerer det faktiske, fysiske størrelse for en bil batteri (højde x bredde x længde), såvel som polariteten (hvor det positive og negative batteri stillinger er placeret på batteri ).

Hvad angår dette, hvilken batterigruppe passer til min bil?

Dette henviser til batteristørrelse det vil bedst passe de fysiske dimensioner, terminalplaceringer og type, der kræves til din køretøj . Det Batteri Council International (BCI) tildeler tal og bogstaver til hver batterigruppestørrelse . Gruppestørrelse er typisk baseret på din køretøjets mærke, model og motortype.

Hvad er forskellen mellem et gruppe 24 og et gruppe 27 batteri?

EN gruppe 27 har en højere reservekapacitet (mere ladningskapacitet) end a 24 og er dyrere. Vi blev af med dem alle og fik et par gruppe 29s for velsignelse. 24’erne satte de i er værdiløse, medmindre du altid tilslutter i.

Anbefalede: