Udfører AutoZone diagnostiske test?
Udfører AutoZone diagnostiske test?

Video: Udfører AutoZone diagnostiske test?

Video: Udfører AutoZone diagnostiske test?
Video: Autozone said the battery was bad 2024, April
Anonim

AutoZone vilje prøve din bildele gratis. Vi kan prøve din bils batteri*, generator*, starter* og spændingsregulator, mens de stadig er på din bil. Vi kan også give din bil et komplet start- og opladningssystem prøve . Du kan også tage din generator, starter eller batteri med ind i vores butik, så gør vi det prøve det.

Heri, kan AutoZone køre diagnostik?

Bildele butik. AutoZone er kendt for at lave gratis tjekmotorlys diagnostik . Vær også opmærksom på det AutoZone beskæftiger sig med at sælge dele, ikke reparere biler, og selvom mange af deres medarbejdere er vidende, kan de muligvis ikke diagnosticere problemet korrekt i første forsøg.

For det andet, hvor meget koster det for en diagnostisk test på en bil? RepairPal rapporterer, at en bildiagnostisk test koster mellem $88 og $ 111 før skat, og Popular Mechanic siger, at det kan koste fra $ 20 til $ 400. Som med enhver økonomisk beslutning er det smart at kontrollere mindst tre steder, før du forpligter dig.

Desuden, hvor nøjagtig er AutoZone-diagnostik?

Autozoner gratis diagnostisk check er ikke ekstremt pålideligt. Hvad de refererer til som en " diagnostisk check" er bare at have en kodescanner koblet til køretøjets computer. Scanneren læser igennem og finder ud af hvilke fejlkoder computersystemet har registreret.

Vil AutoZone tjekke min check engine-lys?

Mange chauffører er ikke klar over det AutoZone , landets største bildele kæde, vilje gør følgende tjenester gratis: Læs koderne på din tjek motorlyset . Prøve dit batteris spænding. Kontrollere din generator og starter.

Anbefalede: