Hvordan læser du en slidbanebedømmelse?
Hvordan læser du en slidbanebedømmelse?

Video: Hvordan læser du en slidbanebedømmelse?

Video: Hvordan læser du en slidbanebedømmelse?
Video: Best Treadmills 2024, April
Anonim

I grundlæggende termer og i konceptets ånd, jo højere UTQG rating på slidbaner , jo større dæklevetid. Et dæk med en "600" bedømmelse af slidbane forventes at vare dobbelt så længe som et dæk med en "300" bedømmelse , og burde akkumulere tre gange så mange kilometer som en "200" bedømt dæk.

På samme måde spørger folk, hvad betyder slidbanenumre?

Slidbanetøj kvaliteter er en indikation af dækets relative slidhastighed. Jo højere slidbane antal er, jo længere tid skal det tage for slidbanen at blive slidt ned. Et kontroldæk tildeles en karakter på 100. Andre dæk sammenlignes med kontroldækket.

Hvad betyder en vurdering af 300 slidbanetøj også? Slidstærkvalitet Et statskrav, der angiver et dæks forventede slid. EN karakter af 300 betegner et dæk, der vil slides tre gange såvel som et dæk, der er klassificeret 100. Men tallene er tildelt af dækproducenter, ikke en uafhængig tredjepart.

Spørgsmålet er også, hvad betyder slidstøj 500 på et dæk?

I dette tilfælde er et højere tal bedre end et lavere tal. Denne bedømmelse er baseret på en 100- slidbaneslid styring dæk . Hvis dæk bliver testet får en 500 - slidbane på slidbanen vurdering, det midler det forventes at tage fem gange så lang tid at blive slidt som kontrollen dæk.

Hvordan læser jeg min UTQG-vurdering?

Det UTQG rating system opstod i USA som en måde at hjælpe forbrugerne med at træffe mere informerede dæk-køb beslutninger. Dækproducenter giver deres egne dæk en karakter for slidstyrke, trækkraft og temperatur. Tilsammen udgør disse tal et dæk UTQG -rating -et trecifret tal plus to bogstaver. For eksempel 500 A A.

Anbefalede: