Hvor er ACC 12v strømkilden i sikringsboksen?
Hvor er ACC 12v strømkilden i sikringsboksen?

Video: Hvor er ACC 12v strømkilden i sikringsboksen?

Video: Hvor er ACC 12v strømkilden i sikringsboksen?
Video: How to Find the ACC 12V Power Source in Fuse Box 2024, Kan
Anonim

VIDEO

I forhold til dette, hvor kan jeg finde en 12 volt strømkilde?

Til Find en konstant 12v kilde , vil du bruge den positive sonde (typisk rød) på din multimeter. Start med at jorde multimeteret til et køretøjs jordpunkt (metal). Når multimeteret er jordet, skal du sikre dig, at tændingskontakten er i "off"-position.

For det andet, hvad er ACC-strømforsyning? Det sparer batteri strøm når du skal betjene køretøjskomponenter uden at motoren er tændt. Det ACC tråd tilbud strøm /elektricitet kun når du sætter bilnøglen i tændingslåsen og drejer den til venstre. Det ACC ledning skal tilsluttes bilens tænding. 2. Kabelnavn: 12V batteri (+) Farve: Gul.

Desuden, hvad betyder ACC på sikringsboksen?

For at drive tilføjelser til eftermarkedet ville det være rart at have adgang til koblet strøm ( ACC eller tilbehørstrøm), så enhederne ikke kan tømme 12V -batteriet, når bilen er slukket.

Hvad er ACC -relæ?

Det ACC relæ sikring er #8 i førersiden under bindestreg relæ /sikringsboks. Det beskytter nav-systemet og tilbehørsstikkontakten relæer og muligvis mere. Har der været et tab af funktion af noget system forbundet med denne kortslutning? Du bliver nødt til at fejlfinde emnerne på dette kredsløb.

Anbefalede: