Kan du starte en ATV med en bil?
Kan du starte en ATV med en bil?

Video: Kan du starte en ATV med en bil?

Video: Kan du starte en ATV med en bil?
Video: Ylvis - Det kan du vel: Skifte lyspære og pole dance [English subtitles] 2024, Kan
Anonim

Du kan springe - starte en ATV med en bil den samme måde du hopper - Start en anden bil med en bil . Husk, at de fleste andre motorkøretøjers batterier har en højere kapacitet og spænding end en ATV'er.

På samme måde kan du spørge, kan du bruge et bilbatteri til at starte en ATV?

Hvis du har ingen anden mulighed og skal Start din ATV så sørg for at motoren er slukket på din bil . Bare lige tilslutte bilbatteri til ATV med Bil motoren slukket. Denne måde du holde ladesystemet fra at stege din ATV'er elektriske komponenter.

Derudover, hvordan oplader en firehjulet batteri batteriet? Din bil bruger en generator, som oplader batteriet når du løber, men din ATV og nogle Side By Sides bruger en Stator. En Stator er der for at vedligeholde en oplade til at drive alt, der kører i øjeblikket og intet mere.

Kan jeg derfor starte en cykel fra en bil?

Ja, det er generelt acceptabelt forspring en 12V cykel fra en bil batteri. En forret vilje normalt bare trække den strøm der kræves for at skrue, så det vilje generelt fint, uanset om det trækker fra en 250 amp kapacitet cykel batteri eller en 900 amp kapacitet bil batteri.

Hvor længe holder ATV -batterier?

3 til 5 år

Anbefalede: