Går den sorte ledning til l1 eller l2?
Går den sorte ledning til l1 eller l2?

Video: Går den sorte ledning til l1 eller l2?

Video: Går den sorte ledning til l1 eller l2?
Video: КОП ПО ВОЙНЕ! ЛУЧШИЕ НАХОДКИ СЕЗОНА 2021! THE BEST FINDS OF THE SEASON 2021! WW2 2024, Marts
Anonim

Frontpladen på en enkelt, envejs switch har to terminaler: " L1 " er den terminal, hvortil den neutrale kerne tråd er vedhæftet - den blå tråd (traditionelt sort , før ændringen). "COM" eller "Common" er den terminal, hvortil den levende kerne tråd er vedhæftet - dette er det brune tråd (tidligere rød).

Spørgsmålet er også, hvilke ledninger går til l1 l2?

nu har de nye switches en COM, L1 , L2 og Jorden. Det er bare et enkelt switch -lys, så det er så simpelt som RØDT til COM, BLÅ ind L1 , ignorere L2 og EARTH til EARTH terminal.

Ved også, er l1 den sorte eller hvide ledning? Det røde tråd er knyttet til terminal 1 på linje 1 ( L1 ). Det sort ledning er fastgjort til klemme 3 på linje 2 (L2). Det grønne tråd er fastgjort til jorden (GND).

Hvad betyder l1 og l2 i forhold til dette på en lyskontakt?

To veje skifte betyder, at du kan kontakt det samme lys armatur fra to kontakter, der er placeret i forskellige sider af et rum. Tovejskontakter har en COM -terminal samt L1 og L2 terminaler. Hvornår L1 er slukket L2 ville være på. Hvornår L1 er tændt L2 ville være slukket.

Hvilken farve ledning går til l2?

Den gule ledningen går i den fælles terminal, Rød i L1 -terminalen og Blue går i L2 terminal. Grå ledningen går i den fælles terminal, Brown i L1 terminalen og Black går i L2 terminal.

Anbefalede: