Indholdsfortegnelse:

Hvad kan du tilberede i halogenovn?
Hvad kan du tilberede i halogenovn?

Video: Hvad kan du tilberede i halogenovn?

Video: Hvad kan du tilberede i halogenovn?
Video: How to Roast Chestnuts in an Oven at Home | Roasting Chestnuts 2024, Kan
Anonim

Du kan brug også en halogenovn at lave en kød- eller frugtkage, gryderet, karry, sauce eller gryderet - alt i super hurtig tid i forhold til at bruge en konventionel ovn eller kogeplade. Disse ovne er også fremragende til opvarmning af pasties, donuts eller andre fødevarer, som ville blive meget sumpet hvis lavede mad eller varmes op i en mikrobølgeovn ovn.

På samme måde kan jeg lave mad direkte i skålen i en halogenovn?

Der er to standardstativer, der følger med hver halogenovn – et højt og et lavt stativ. Det høje stativ er placeret tættere på elementet, så brug dette, hvis du vil brune noget. Det lave stativ bruges mere i længere tid madlavning gange. Du kan også lave mad direkte på bunden af skål.

Kan du også tilberede pizza i en halogenovn? EN halogen bølgekonvektion ovn gør væk med den tid, det tager at forvarme din konventionelle ovn for at laver mad en frossen pizza og rigtig mange andre frosne retter. Vi demonstrere det med pizza men det er en god tidsbesparelse til fersk kød, kyllingebryst, fisk, kartofler og meget mere.

Hvad er en halogenovn til dette?

Introduktion til Halogenovn Ventilatoren cirkulerer varm luft over og omkring maden, der skal tilberedes. Halogen ovn måske Brugt at stege, grille, bage, dampe, grille eller dehydrere mad, uden behov for forvarmning. 2. Når fødevarer udsættes for den infrarøde stråling, overføres store mængder energi på kort tid.

Hvor lang tid tager det at koge en kylling i en halogenovn?

Madlavning

  1. Læg kyllingen ovenpå eller rundt om grøntsagen, også siddende på risten.
  2. Læg låg på halogenovnen, og indstil timeren i 35 minutter.
  3. Når timeren går, fjern kyllingen og kontroller, om den er kogt.
  4. Hvis du laver en sovs, skal du lade kyllingen hvile og overføre saften til en gryde med en lille dråbe mel.
  5. Server og nyd!

Anbefalede: