Hvor er knastakslen placeret?
Hvor er knastakslen placeret?

Video: Hvor er knastakslen placeret?

Video: Hvor er knastakslen placeret?
Video: Վկայություն(Տեր Հիսուսը ինձ գիրք նվիրեց) 2024, April
Anonim

De er normalt befinde sig under cylindrene på dit køretøjs motor. På motorer af typen 'V' er knastaksel er placeret ved basen, hvorimod de i flade motorer findes mellem cylinderbankerne.

På denne måde, hvor er kamakselpositionssensoren placeret?

Det Knastakselposition (CMP) Sensor er monteret på topstykket, foran, under tandremslåget. Det Knastaksel position (CMP) Sensoren er placeret i højre side af motorrummet bag på ventildækslet, nær indsugningsmanifolden.

Hvad sker der derudover, når din knastakselføler går dårligt? Som knastakslen position sensor svækker, det signal, den sender til det køretøjets ECM svækkes også. Til sidst, det signal vil svække så meget det signalet slukker, og det vil det også det motor. Det her kan ske mens det bilen er parkeret, eller mens du kører. Det sidstnævnte kan være - en farlig situation.

Ved siden af ovenstående, hvor bruges en knastaksel?

Anvendelser. I forbrændingsmotorer med stempler er knastaksel er Brugt at betjene tallerkenventiler. Den består af en cylindrisk stang, der løber i cylinderbankens længde med et antal aflange lober, der stikker ud af den, en for hver ventil.

Hvor er knastakslen placeret i en overliggende ventilmotor?

I en overliggende knastakselmotor , det knastaksel er befinde sig i toppen af motor , over forbrændingskammeret. Dette står i kontrast til det tidligere overliggende ventilmotor (OHV) og fladhoved motor konfigurationer, hvor knastaksel er befinde sig nede i motor blok.

Anbefalede: