Hvad gør snetilstand på Infiniti q50?
Hvad gør snetilstand på Infiniti q50?

Video: Hvad gør snetilstand på Infiniti q50?

Video: Hvad gør snetilstand på Infiniti q50?
Video: Infiniti Q50// ВСЁ и СРАЗУ 2024, Marts
Anonim

Kold komfort

En computer registrerer dækslip og kan give strøm til andre dæk eller holde køretøjet centreret, hvis dækkene begynder at spinde for meget. Subaru har været gør det i årevis. Imidlertid er sne indstilling går langt ud over det. For at aktivere det er der et lille drev tilstand -knap til højre for chaufføren.

Når man tager dette i betragtning, hvad gør snetilstand på Infiniti?

Yup, som Infiniti G37x FSM siger: Citat: The Sne -tilstand kontakten sender et signal til ECM om at kontrollere hurtig ændring af motorens drejningsmoment ved at styre den elektriske gasreguleringsaktuators driftshastighed. Det reducerer med andre ord gashåndtaget, hvis du trykker speederen hurtigt ned.

Man kan også spørge, er Infiniti AWD god? INFINITI Intelligent firehjulstræk forklaret. Kort sagt betyder alle hjulstræk, at der er strøm til hvert af et køretøjs hjul, hvilket giver bedre trækkraft på glatte veje. Det er en store ting at have, hvis du regelmæssigt skal køre i regnvejr eller snevejr, men det kommer med nogle ulemper.

Er Infiniti q50 derfor god i sneen?

Sne tilstand fungerer store . Ikke sikker på hvordan q50 awd fungerer, men med din bil er den 0-12 mph i awd og derefter 0-20 mph, hvis du sætter den ind sne mode.

Hvad er snetilstand på Infiniti g37?

Bare kør bilen med snetilstand på under de forhold. Den deler strøm 50/50 ved hastigheder under 12 MPH. Det reducerer også gasfølsomheden, så dækkene ikke let bryder trækkraften.

Anbefalede: