Hvor meget vejer en Tommy løfteport?
Hvor meget vejer en Tommy løfteport?

Video: Hvor meget vejer en Tommy løfteport?

Video: Hvor meget vejer en Tommy løfteport?
Video: Tommy Lift 2024, Kan
Anonim

? 1300 - 2000 LBS KAPACITET En moderne lift, der er specielt designet til at fungere problemfrit med kommercielle varevogne. Lav kapacitet, kompakt og internt monteret; en ideel bagklap til lette varevogne.

Hvor meget vejer en liftport derfor?

Løfteportens vægt kapaciteten kan variere fra 1500 til 3500 kg. Som hovedregel vil du se mindre kapacitet porte på mindre lastbiler og større kapacitet porte på større lastbiler. Du kan få løfteporte til lastbiler så små som en pickup eller let nyttebil eller varevogn. En god retningslinje at gå efter er 2500 lbs.

Desuden, hvordan fungerer en Tommy liftport? For at aktivere betjeningen skal du trykke på " LIFTGATE AKTIVERET "skjult switch to gange inden for et sekund (placeret under Tommy Gate logo). Du bør se det røde " LIFTGATE AKTIVERT" lyser, når betjeningen er aktiveret. For at sænke platformen skal du trykke vippekontakten ned.

Hvor meget koster en Tommy -liftport om dette?

Tommy Gate Skinne Port Standard serie Liftgates Kapacitet 1600lb.

Hvad er liftporte?

EN liftport er en platform bag på visse lastbiler, der kan hæve og sænke en forsendelse ved at bruge et hydraulisk system. Løfteport service bruges typisk på gods, der overstiger 150 kg i vægt, hvis en læsningsdock ikke er tilgængelig ved afhentning eller levering. Den gennemsnitlige pris for en løfte op - Port er $65.

Anbefalede: