Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem elektroniske og magnetiske transformere?
Hvad er forskellen mellem elektroniske og magnetiske transformere?

Video: Hvad er forskellen mellem elektroniske og magnetiske transformere?

Video: Hvad er forskellen mellem elektroniske og magnetiske transformere?
Video: Magnetfelt og Griberegel 2024, Kan
Anonim

Elektroniske transformere

Jo højere frekvensen af spændingen er, jo mindre er transformer skal være for at give den nødvendige udgangsspænding. Det elektroniske transformere er lettere og mindre end deres magnetisk modparter. De er også mere budgetvenlige, men er støjende og holder kun 5-6 år.

På denne måde, hvad er en magnetisk transformer?

Magnetisk : Magnetiske transformatorer trin ned 120VAC netspænding til 12VAC eller 24VAC. Magnetiske transformatorer bruge kobber, viklet omkring en stålkerne, som er induktiv af natur (induktans er en enheds evne til at lagre energi i form af en magnetisk Mark). Magnetiske transformatorer er relativt store og tunge.

Man kan også spørge, hvad er en elektronisk transformer? Elektroniske transformere Information Elektroniske transformere bruges til at isolere kredsløb og til at levere høj til skiftevis, men lav impedans. De bruges også til at modificere eller opretholde frekvensrespons og bølgeform ved varierende potentialer.

Udover dette, hvad er forskellen mellem magnetiske og elektroniske lavspændingsdæmpere?

Dæmpere til magnetisk lav - spænding transformere bruger en teknologi kendt som standard fasestyring eller "forkant", hvorimod lysdæmpere til elektronisk lav - spænding transformere bruger omvendt fasekontrol eller "bagkant". Standard fasestyring er til brug med enten induktive (MLV -transformere, blæsere) eller resistive

Hvordan fungerer en elektronisk transformer?

EN transformer er et elektrisk apparat designet til at konvertere vekselstrøm fra en spænding til en anden. Det kan designes til at "trin op" eller "ned" spændinger og arbejder på det magnetiske induktionsprincip. Når spænding introduceres til en spole, kaldet den primære, magnetiserer den jernkernen.

Anbefalede: