Hvor meget koster en pulverlakeringsmaskine?
Hvor meget koster en pulverlakeringsmaskine?

Video: Hvor meget koster en pulverlakeringsmaskine?

Video: Hvor meget koster en pulverlakeringsmaskine?
Video: HVAD KOSTER EN TRE-KANT I DANMARK?// SKJULT KAMERA 2024, Marts
Anonim

Spørgsmål og svar om pulverlakeringsmaskine

Automatiseringsgrad Min Pris Maks Pris
Automatisk 60000 kr/stk Rs 1000000/stk
brugervejledning Rs 55000/stk 85000 kr/stk
Semi-automatisk 65000 kr/stk 100.000 kr/stk

Folk spørger også, hvor meget koster en pulverlakeringsovn?

Forvent at betale cirka $ 16.000 for en hot Frakke Enfaset strøm Coating ovn . En lille elektrisk model kan fås for $ 2K - $ 3K. Anstændige brugte modeller er tilgængelige mellem $8K - $10K.

Hvad er processen med pulverlakering også? Pulverlakering er en tør efterbehandling behandle der bruger fint formalede partikler af pigment og harpiks, der er elektrostatisk opladet og sprøjtet på elektrisk jordede dele. Den opladte pulver partikler klæber til delen og holdes der, indtil de er smeltet og smeltet til en uniform belægning i en hærdeovn.

Heri, hvordan fungerer en pulverlakeringspistol?

Pulverlak påføres ved hjælp af lufttryk til at blæse negativt ladede termoplastiske partikler på en jordet metaloverflade. Metaldelen bages derefter for at lave en hård finish. ZapWizard's pistol bruger en luftpistol med regulator i bunden ved 15 PSI.

Kan jeg bruge en almindelig ovn til pulverlakering?

Hærdningsprocessen for pulverlakering udføres normalt i en special ovn ; det belægning skal udsættes for et temperaturområde på 350 til 400 grader Fahrenheit (160 til 210 grader Celsius) i 20 minutter. Dog et køkken ovn fungerer lige så godt, så længe du ikke har planer om det brug det til madlavning nogensinde igen.

Anbefalede: