Kan du putte gas i en plastflaske?
Kan du putte gas i en plastflaske?

Video: Kan du putte gas i en plastflaske?

Video: Kan du putte gas i en plastflaske?
Video: Repair a Feller Buncher Dipper Arm | Line boring & Liquid Nitrogen 2024, April
Anonim

Det er ikke sikkert at udfylde ikke godkendt plastik flasker , gammelt metal gas dåser, andre metalbeholdere eller glasbeholdere med benzin. Det er også imod loven.

I betragtning af dette spiser benzin gennem plastik?

Bestemte plast opløses i benzin fordi de har lignende kemiske strukturer. Kulbrinterne i benzin interagere frit med dem i plast . Hvis samspillet mellem benzin og plast er mindre energisk end bindingerne i plast , det plast vil opløses.

Ved siden af ovenstående, kan du putte gas i en vandflaske? Putte gas i en vandflaske eller enhver beholder, der ikke er godkendt til benzin, er ulovlig og hvis du kan har ikke råd til en gasdåse måske beholde en ind din bil siden du kan synes ikke at beholde gas ind din bil.

Hvad sker der på samme måde, hvis du putter gas i en plastflaske?

Nogle plast bliver skøre med alderen og er uforenelige med benzin. Andre beholdere er ikke stærke nok til at modstå presset fra ekspansion og sammentrækning forårsaget af temperaturændringer. Derudover sælges nogle containere som gas dåser kan normalt ikke lukkes godt nok til at forhindre spild.

Hvilke beholdere kan jeg putte gas i?

PASSENDE BEHOLDERE Mælkekander, frostvæskekander, glas containere og mange' gas dåser er ikke egnede til at transportere eller opbevare benzin . Noget plast bliver skørt med alderen og er uforeneligt med benzin.

Anbefalede: