Hvor meget koster LYFT i Honolulu?
Hvor meget koster LYFT i Honolulu?

Video: Hvor meget koster LYFT i Honolulu?

Video: Hvor meget koster LYFT i Honolulu?
Video: Гонолулу, Гавайи - Пляж Вайкики 😎 | Оаху видеоблог 1 2024, Kan
Anonim

Hvor meget koster Lyft i Honolulu? Minimumspris er $4.80 . Afbestillingsgebyr er $ 5,00. Vejafgifter er yderligere.

Ligeledes spørger folk, er LYFT eller uber billigere i Honolulu?

Honolulu har de højeste taxapriser i nationen og Uber er 40 procent billigere , fortalte hun rådsmedlemmer onsdag. Hvis Uber og Lyft forlystelser er billigere , hvorfor har de så brug for stigende priser, spurgte Robert Deluze, ejer af Robert's Taxis, der sagde, at selskaber, der kører, har skadet taxivirksomheden.

er LYFT tilgængelig på Hawaii? Det Hawaii Department of Transportation har tilladt transport netværk virksomheder som Uber og Lyft at operere i lufthavnen siden december i et forsøg på at teste efterspørgselsgennemførligheden af tjenesterne. DOT sagde, at TNC'er vil fortsætte med at hente passagerer på to udpegede steder i Honolulu lufthavn.

Ved også, er LYFT tilgængelig i Honolulu lufthavn?

Lyft , Uber kan hente passagerer kl Honolulu lufthavn . Staten tillader kørselstjenester Lyft og Uber at hente passagerer på to udpegede steder på Daniel K. Inouye International Lufthavn i Honolulu som en del af et tre måneders pilotprogram.

Hvor meget koster en Lyft -tur?

Ifølge en undersøgelse fra 2015 fra "Money.com" var de gennemsnitlige omkostninger ved en Lyfttur kom ind på $12,53. Gebyret for service varierer efter by og den valgte bilklasse eller kategori. Gebyrer har et grundgebyr for hver ride og yderligere beregninger for de samlede tilbagelagte miles og minutter af rejsetiden.

Anbefalede: