Hvad er forskellen mellem TF og SD-kort?
Hvad er forskellen mellem TF og SD-kort?

Video: Hvad er forskellen mellem TF og SD-kort?

Video: Hvad er forskellen mellem TF og SD-kort?
Video: BigTreeTech SKR 1.4 - Basics 2024, Kan
Anonim

SD kort plejede at blive kaldt TF eller TransFlash Kort mens MicroSD er navnet i trend og ofte bruges til at identificere kort . Der er en forskel i TF (TransFlash) Hukommelse Kort og MicroSD -hukommelse Kort når det kommer til at understøtte storage. MicroSD Kort understøtter ikke lagerkapacitet på 64 GB i mellemtiden TF gør.

Kan jeg tilsvarende bruge et SD-kort i stedet for et TF-kort?

Så de er stort set de samme med hensyn til funktionalitet. Så hvis du har brug for en TF -kort og har kun en Micro SD kort , dig kan bruge mikroen SD-kort i stedet for et TF-kort . TransFlash og microSD -kort er de samme (de kan bruges på stedet af hinanden), men microSD har understøttelse af SDIO-tilstand.

Ved også, hvad er TF -kortformat? TF -kort eller Trans-flash kort er en af de mikrosikre digitale kort og kendt som verdens mindste hukommelse kort . TF -kort ude af stand til format problem angiver hukommelsen kort genkendes af computeren som ikke formateret . Derfor har brugere brug for en løsning for at gendanne deres TF -kort data og løse dette problem.

I betragtning af dette, kan jeg bruge SD -kort i TF -slot?

Så hvis din SD er et microSD kort , så ja kan sætte det i. A slot mærket TF er sandsynligvis fra før der eksisterede SD -kort med større kapacitet, så det understøtter muligvis kun microSD med mindre kapacitet kort ved hjælp af det SD standard. SDHC eller SDXC klasse kort virker muligvis ikke. Under alle omstændigheder er det helt sikkert at prøve det og se.

Er TF-kort og SD-kort det samme?

TF -kort Hukommelse: TF -kort eller fuldt navngivet som TransFlash kort er et navn, som SanDisk -virksomheden generelt bruger til sit mikrosikre digitale kort og blev anset for at være verdens mindste minde kort . Disse er i bund og grund samme som SD kort . Der er ingen fysisk eller teknisk forskel mellem dem.

Anbefalede: