Hvor mange tasker skal jeg bruge til en gulvgrill?
Hvor mange tasker skal jeg bruge til en gulvgrill?

Video: Hvor mange tasker skal jeg bruge til en gulvgrill?

Video: Hvor mange tasker skal jeg bruge til en gulvgrill?
Video: Path to Progress | FM Broadcast (E5) | Nike 2024, April
Anonim

Gulvgrill koster 75 metalfragmenter og har 250 hitpoints. De har ingen svag side.

Simpelthen, hvad gør en gulvgrill i Rust?

Det Gulvgrill er et implementerbart objekt, der er placeret inden for en etage ramme, og den kan bruges som et alternativ etage mulighed. Det Gulvgrill kan også være nyttig på overdelen gulve af huse, da det giver mulighed for at se ned til etage nedenunder gennem de bittesmå huller i grill og overvåge, hvad der foregår under dem.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan man laver et gulv i Rust? For at vælge andre bygningsobjekter skal du holde højre museknap nede, flytte musen i en cirkel til det ønskede objekt og venstreklikke. For at begynde at bygge, vælg enten et fundament eller et trekantet fundament, se på et område, der er egnet til et hus, og venstreklik. Dette vil skab en Twig Tier-fundament.

Spørgsmålet er også, kan du skyde gennem gulvgrillers rust?

EN Gulvgrill er en bygningskomponent, der kan placeres i etage rammer. Gulvgriller kan ses, men ikke blive skudt, igennem . De er nyttige for at give spillere mulighed for at se hvis andre er i et rum eller foran indgangen til deres base.

Hvor mange sprængstoffer skal jeg bruge til en metalpladedør?

EN liste over hvor meget skade, hvert våben påfører mod en pladedør . Metalpladedøre fordi 150 metal fragmenter og har 250 hitpoints. De har ingen svag side. !

Rust.

15, 257 Unikke besøgende
140 Aktuelle favoritter

Anbefalede: