Hvorfor har 2 -takts cykler store rør?
Hvorfor har 2 -takts cykler store rør?

Video: Hvorfor har 2 -takts cykler store rør?

Video: Hvorfor har 2 -takts cykler store rør?
Video: Хашлама в казане на костре! Многовековой рецепт от Шефа! 2024, Kan
Anonim

Hvorfor er der en bule i udstødningen rør af mit snavs cykel ? Denne bule kaldes et ekspansionskammer, og det bruges til at øge motorens hestekræfter (se et foto for denne side). Denne teknik virker kun på to - slag motorer, og derfor ser du det på meget snavs cykler men ikke på gaden cykler.

Simpelthen så, hvorfor har 2 slag fede rør?

Det 2 - slag udstødningssystem bruger et ekspansionskammer - den fremtrædende bule i udstødningen rør - for at øge motorens hestekræfter. Kort sagt skaber ekspansionskammeret en pumpe ved at bruge momentum og tryk i udstødningsgasserne og klemmer mere luft og brændstof ind i cylinderen under indtagelsen slag.

Derudover, hvorfor har 2 slag brug for ekspansionskamre? Kort sagt, det er fordi de to- slag udstødningssystem, almindeligvis omtalt som et ' ekspansionskammer 'bruger trykbølger, der stammer fra forbrændingen kammer for effektivt at overlade din cylinder. Selvfølgelig udstråler disse bølger ikke i alle retninger, da der er et rør knyttet til havnen.

Også at vide er, hvilken type udstødningsrør der bruges på en 2 -takts motor?

På et to - slagmotor , et ekspansionskammer eller tunet rør er en tunet udstødning system Brugt at forbedre sin effekt ved at forbedre dens volumetriske effektivitet.

Kan du køre et 2 -takts uden udstødning?

2 - slag løber bøde uden lyddæmpere, hvis din lyddæmper rør er et ekspansionskammer du måske bemærke et lavt til medium strømtab, men du skulle være fint.

Anbefalede: