Hvad er batterigruppenummer?
Hvad er batterigruppenummer?
Anonim

BCI har defineret Gruppenumre at kategorisere forskelle mellem forskellige batterier . Grupperingen er baseret på den fysiske dimension af en batteri der passer bedst til dine biler. Det har intet at gøre med kapaciteten batterier.

På denne måde, hvad betyder batterigruppenummer?

EN batterigruppestørrelse er en industristandard for biler batterier der indikerer det faktiske, fysiske størrelse for en bil batteri (højde x bredde x længde), såvel som polariteten (hvor det positive og negative batteri stillinger er placeret på batteri ).

På samme måde, hvad er forskellen mellem et gruppe 24- og gruppe 27-batteri? EN gruppe 27 har en højere reservekapacitet (mere ladningskapacitet) end a 24 og er dyrere. Vi blev af med dem alle og fik et par gruppe 29s for velsignelse. 24’erne satte de i er værdiløse, medmindre du altid tilslutter i.

Også at vide er, hvordan ved jeg batterigruppestørrelsen?

Se direkte på batteri du udskifter. Især hvis det er originalt udstyr, kan du normalt Find det gruppestørrelse trykt på etiketten øverst eller på siden. Du vil også Find andre oplysninger her, såsom koldstartende forstærkere og reserveladning, der kan være nyttige, når du køber din erstatning.

Hvad er et gruppestørrelse 65-batteri?

BCI Gruppe 65 batterier er almindeligt anvendt som biler, marine og industri batterier . De er midt- størrelse batterier , ofte designet som dobbeltformålsgeneralforsamling batterier velegnet som både start- og dybcyklus batterier , takket være fremskridtene i AGM SLA batteri teknologi.

Anbefalede: