Hvor mange cifre er Toyotas motornummer?
Hvor mange cifre er Toyotas motornummer?

Video: Hvor mange cifre er Toyotas motornummer?

Video: Hvor mange cifre er Toyotas motornummer?
Video: Toyota Motor Oil 0W-20 API SN 08880-12205 жестебанка NEW свежее 2024, Kan
Anonim

Den første tre cifre i VIN svarer til mærke, model og producent. Det fjerde ciffer repræsenterer sikkerhedsfunktionerne på køretøjet. Cifrene fem til otte repræsenterer køretøjets trimniveau eller serie, motor og ofte (men ikke altid) transmission.

Udover dette, hvor mange cifre er et motornummer?

seks cifre

Man kan også spørge, er motornummeret det samme som VIN? Hvad er forskellen mellem en VIN nummer , et chassis nummer og en motornummer ? De er samme - køretøjets identifikation Nummer er stemplet til bilens chassis og er således fastgjort til den pågældende model.

Hvad betyder motornummeret så?

licens. Motornummer kan henvise til en identifikation nummer markeret på motor af et køretøj eller, for lokomotiver, til vejen nummer af lokomotivet. Det motornummer er adskilt fra køretøjets identifikation Nummer (VIN). Hvert køretøj motor er markeret med en motornummer ved fabrikken.

Hvordan finder jeg mit motornummer online?

Motornummeret skal findes et sted på det krop af motoren der er relativt let at læse. Nummeret er typisk indprentet på et klistermærke og placeret et sted, der burde være let at se, når først du popper det hætte. Trin 2: Kontroller det manual eller look online for hjælp.

Anbefalede: