Er oliventræ hårdt eller blødt?
Er oliventræ hårdt eller blødt?

Video: Er oliventræ hårdt eller blødt?

Video: Er oliventræ hårdt eller blødt?
Video: Difference Between Hardwoods and Softwoods I uses I color I texture I 2024, Kan
Anonim

Det oliventræ , opdrættet af træerne i Olea europaea, er en hårdt og rig på farver træ der er værdsat over hele verden for sit udseende, tæthed, lige korn og fine tekstur.

Også at vide er, er oliventræ blødt?

Oliven er et kort, knudret, snoet grenet træ, der sjældent overstiger 25 fod i højden med en stammediameter på 2 til 4 fod. Barken er mørkebrun og dybt furet, og bladene er en blød , grågrøn farve.

Ved også, hvor svært er oliventræstræ? Det træ er hårdt , tunge og stærk . Det kan være lige kornet eller sammenlåst, ofte med karakteristiske hvirvlende farver af solbrun, brun og sort. Den tørrer let, men er tilbøjelig til at splitte. Oliventræ er højt anset for møbler, gulv, skåle og redskaber.

Ved også, er oliventræ dyrt?

Oliventræ har tendens til at være meget dyrt , bestemt mere dyrt end metal og plastik køkkenredskaber, og endda dyrere end andre træ - redskaber. Årsagen er, at oliventræ er mere holdbar, mindre porøs og generelt stærkere og smukkere.

Hvordan kan du fortælle oliventræ?

Oliven . Farve/udseende: Kernetræ er en cremefarvet eller gulbrun med mørkere brune eller sorte kontraststriber. Farven har en tendens til at blive dybere med alderen. Oliven er sommetider regnet med krøllet eller bølget korn, burl eller vildkorn.

Anbefalede: