Har jeg brug for en passagerattest?
Har jeg brug for en passagerattest?

Video: Har jeg brug for en passagerattest?

Video: Har jeg brug for en passagerattest?
Video: Jeg har brug for en pause.. 2024, Kan
Anonim

Du gør ikke brug for en CDL eller passagerattest hvis du kun planlægger at transportere medlemmer af din familie til ikke-kommercielle formål. For at få passagerattest du skal bestå en videnstest om afsnit 2 og 4 i denne manual. Du skal også bestå de færdighedstest, der kræves for den køretøjsklasse, du kører.

Hvad har du i denne forbindelse brug for at få en passagerattest?

For at bestå færdighedsafsnittet i CDL passagerattest test, ansøgeren skal tage deres prøve i en passager køretøj, der opfylder krav af den gruppe. Find en lokal CDL -træningsskole. Find et lokalt lastbilkørseljob.

Ved også, har du brug for en passagerattest for at køre en tom bus? "P" godkendelse er at bære 16 eller mere passagerer . Hvis du er bare kørsel det tom bus , nej passagerer som du udtalte, at klasse A CDL er alt du mangler . "P" godkendelse er at bære 16 eller flere passagerer . Du kun vil brug for det passagerattest hvis du skal til køre det bus med passagerer ombord.

Hvordan får jeg derfor en passagerpåtegning på min CDL?

Chaufføren skal passere passager skriftlig eksamen og bestå en fuld kørefærdighedsprøve i en passager køretøj for at tilføje P ” godkendelse til deres CDL . Det her godkendelse kan føjes til en klasse A, B eller C CDL.

Hvad betyder intet klasse A -personbil?

M - Ingen klasse A -personbil : Denne begrænsning er placeret på en persons Commercial Learning Permit (CLP) eller CDL. Begrænsningen tillader dem kun at køre en klasse B eller klasse C personbil (bus). N - Ingen klasse A eller B Personbil : Denne begrænsning er placeret på en persons CLP eller CDL.

Anbefalede: