Vil ESP -lyset fejle MOT?
Vil ESP -lyset fejle MOT?

Video: Vil ESP -lyset fejle MOT?

Video: Vil ESP -lyset fejle MOT?
Video: Alphaville - Forever Young ~Official Video 2024, Kan
Anonim

Hvis den er tændt permanent vil mislykkes fordi det angiver a fejl . Testeren skal være på udkig efter den elektroniske stabilitetskontrol, hvis den er monteret, for at fungere korrekt; der er en god chance for, at de kan gå glip af især lys slet ikke komme videre og give det alligevel, hvis de har en fridag.

Efterfølgende kan man også spørge, er det sikkert at køre med ESP -lys tændt?

Alternativt tager du din bil til mekanikeren, og de diagnosticerer fejlkoderne for dig. Det er ekstremt farlig at køre en bil med en defekt ESP fordi du vil have begrænset kontrol over bilen hvornår kørsel i glatte eller iskolde veje.

Hvorfor forbliver mit ESP -lys på samme måde tændt? ESP har en dedikeret dashboard-advarsel lys , som er en gul bil med to skridmærker under sig, som på billedet ovenfor. Hvis lys kommer på og bliver ved , det indikerer enten, at ESP systemet har en fejl eller er blevet slukket, så du skal få systemet tjekket i en garage eller tænde det igen.

Heri, fejler traktionskontrollyset MOT?

Hvis trækkontrol er udstyret på køretøjet, den MOT eksaminator vilje ikke teste systemet direkte, men vilje observer advarselslamper eller fravær af nogen lys overhovedet - alt efter hvad der er tilfældet. Hvis trækkontrol fejl lys (eller relaterede lamper til stabilitetssystem) er tændt, køretøjet vil mislykkes det MOT.

Hvad betyder service -ESP på en bil?

Elektronisk stabilitetsprogram

Anbefalede: