Kan jeg købe brugt katalysator?
Kan jeg købe brugt katalysator?

Video: Kan jeg købe brugt katalysator?

Video: Kan jeg købe brugt katalysator?
Video: Hvordan man kontrollerer en katalysator | AUTODOC tips 2024, Kan
Anonim

Det er ikke ulovligt i sig selv, men der er krav til, hvad slags brugte omformere du kan brug. EPA anser det for at være en overtrædelse af politikken at installere en brugt konverter fra en bjergplads eller sælge det til genbrug, medmindre det er blevet testet og mærket korrekt.

Er det også lovligt at købe brugte katalysatorer?

Det er ikke ulovlig i sig selv, men der er krav til, hvilken slags brugte omformere du kan bruge. EPA anser det for at være en overtrædelse af politikken at installere en brugt konverter fra en bjergplads eller sælge det til genbrug, medmindre det er blevet korrekt testet og mærket.

Kan junkyards desuden sælge katalysatorer? Junkyards kan 't sælge katalysatorer fordi det er en føderal lovovertrædelse at installere en brugt konverter på et køretøj (medmindre det er den, der kom ud af netop det køretøj). En brugt konverter kunne være tilstoppet eller dårlig, hvilket ville betyde, at din bil ikke ville være sikker efter føderale emissionsstandarder.

Også at vide, hvor meget kan du få for en brugt katalysator?

Katalysatorer

Metal/materiale Nuværende pris
Exotic Cat Eksotiske katalysatorer er fra udenlandske biler. SE METALDETALJER $225-$450/stk
Pre-Domestic Cat SE METAL DETALJER $ 24- $ 45/stk
Small GM Cat Lille størrelse kat fra GM mærke køretøj. SE METALDETALJER $ 77- $ 168/stk

Hvilke køretøjer har de mest værdifulde katalysatorer?

Den næstdyreste katalysator er lidt tættere på hjemmet. Det Dodge Ram 2500 kommer ind på $ 3, 460,00. Det Ford F250 (ligner Dodge 2500 hvad angår slæbning og styrke) er kun $ 2, 804.

Anbefalede: