Hvordan gør du en elektrisk scootervej lovlig?
Hvordan gør du en elektrisk scootervej lovlig?

Video: Hvordan gør du en elektrisk scootervej lovlig?

Video: Hvordan gør du en elektrisk scootervej lovlig?
Video: Batteri og EL start 2024, Kan
Anonim

Vores Go elektrisk scooter er en lovlig vej køretøj, og falder ind under samme klassifikation som en 50cc benzin scooter . Det betyder dig har at være 16 til lovligt ride den på vej , og har et CBT-certifikat. Det skal du også har gyldig forsikring og vise en skatteskive, selvom elektrisk køretøjer er fritaget for vej skat.

Også spurgt, er en elektrisk scooter lovlig på vejen?

ELEKTRISKE scootere sandsynligvis vil blive lavet gyldige på veje og cykelstier efter salget satte fart over hele landet. Tiltaget følger efter stigende opfordringer til regeringen om at handle på en sikker måde regler kan introduceres for at beskytte ryttere og offentligheden. Transportministeriet sagde, at e- scootere ville være en del af en anmeldelse.

Vil elektriske scootere derudover blive lovlige i Storbritannien? Mens det er pt ulovlig at køre e- scootere på offentlige veje, cykelstier eller fortove - hvilket betyder, at de kan kun være redet frit på privat grund - e- scootere har blive et stadig mere almindeligt syn på tværs af Storbritannien i de seneste to år.

Derfor, hvorfor er elektriske scootere ulovlige i Storbritannien?

El-scootere forventes lovliggjort på veje og cykelstier i Storbritannien for første gang er det blevet rapporteret. El-scootere er ulovlig på Storbritannien veje på grund af færdselsloven af 1988, mens motorvejsloven af 1835 også er blevet fortolket som et forbud mod at køre på dem på fortove.

Er push -scootere tilladt på fortove i Storbritannien?

Elektrisk drevet scootere og selvbalancerende Segways blev forbudt fra offentligheden belægninger i Storbritannien i 2006, da DFT påberåbte § 72 i 1835 Highways Act. Elektrisk sparke - scootere er gyldige på den fortov op til 6 km/t (gåtempo) og op til 25 km/t på cykelstien.

Anbefalede: