Hvad er en engangs sikring?
Hvad er en engangs sikring?

Video: Hvad er en engangs sikring?

Video: Hvad er en engangs sikring?
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Kan
Anonim

Teknisk set enhver ikke-fornyelig sikring kan betragtes som en en - tidssikring . Dog udtrykket en - tidssikring refererer oftest til UL klasse H sikringer og til hurtigvirkende klasse K5 sikringer . Disse sikringer ikke er strømbegrænsende og ikke har en afvisningsfunktion. Sommetider en - tiden smelter sammen omtales som "kode" sikringer.

Så hvad er forskellen mellem en tidsforsinket sikring og en almindelig sikring?

Et langsomt slag sikring er forskellige fra et hurtigt skuespil smelte ind dens evne til at modstå transiente pulsstrømme, dvs. den kan modstå overspændingsstrømmen ved tænd/sluk, hvilket sikrer, at udstyret fungerer normalt. Derfor langsomt slag sikringer kaldes ofte tid - forsinkelse af sikringer.

Hvad betyder bogstaverne på sikringer desuden? Stil betyder konstruktionen og dimensionerne (størrelsen) af sikring . Efter stilen er en brev der repræsenterer spændingsværdien af sikring (G). I det viste eksempel er spændingsværdierne G, hvilket betyder sikring skal bruges i et kredsløb, hvor spændingen er 250 volt eller mindre.

På samme måde, hvordan kan du se, om en bussikring er sprunget?

Se på sikring tråd. Hvis der er et synligt hul i tråden eller en mørk eller metallisk udtværing inde i glasset derefter sikringen er sprunget og skal udskiftes. Hvis du ikke kan se om det sikring er sprunget , følg trin 4 og 5.

Hvad er en ikke -sikring?

Det IKKE -30 er en 30A grundlæggende beskyttelse generelt formål Sikring beskytter belysning, varme og andre kredsløb, der ikke udsættes for midlertidige overspændinger, og hvor tilgængelige kortslutningsstrømme er relativt lave.

Anbefalede: