Hvor ofte har du brug for at få en justering?
Hvor ofte har du brug for at få en justering?

Video: Hvor ofte har du brug for at få en justering?

Video: Hvor ofte har du brug for at få en justering?
Video: Hvordan man tilføjer volumen til håret! 4 måder at stile dit hår på! Eva Lorman 2024, Kan
Anonim

Din mekaniker vil typisk anbefale at gøre hjulet justering hvert andet-tre år. Tit , hjulet justering anbefales hvornår nye dæk er monteret. Det justering skal gøres mere tit hvis din bil har bredere dæk eller hvis det er en sporty bil, f.eks. Audi, BMW, Mazda 3, Nissan 370Z osv.

På samme måde bliver det spurgt, hvor meget skal en justering koste?

Forvent at betale mellem $ 50 og $ 75 for et tohjulet justering , og det dobbelte for et firehjul justering . Mange butikker anbefaler også at få et dækrotation på samme tid, hvilket blot betyder at flytte dæk fra front til bagside og side til side, hvilket igen fremmer et jævnt slidmønster.

Skal jeg også justere hjulet med nye dæk? EN hjuljustering er ikke nødvendigt, når du har nye dæk installeret, men det er en rigtig god ide. An justering hjælper med at sikre, at alle fire dæk er korrekt vinklet i forhold til hinanden og vejen. EN hjuljustering kan hjælpe dig med at få flere miles ud af en ny sæt af dæk.

På denne måde, har jeg virkelig brug for en justering?

Hvis dit køretøj sporer lige lige som en pil, er det sandsynligt, at hjulene er korrekt justeret . Alligevel er det en god idé at have din justering kontrolleres årligt, f.eks. når du har dine dæk roteret. Du helt sikkert bør få det gjort, når du køber nye dæk, så de ikke umiddelbart begynder at slides ujævnt.

Hvor ofte har du brug for et dækrotation?

Sikker kørsel Kontroller dog din instruktionsbog for at se, om der anbefales rotation ordning. I løbet af rotation , hver dæk og hjulet fjernes fra dit køretøj og flyttes til adifferent position for at sikre, at alle dæk slides jævnt og holder længere. Dæk burde være roteret hver sjette måned eller 6.000 til 8.000 miles.

Anbefalede: