Hvorfor bliver min Samsung soundbar ved med at sige check subwoofer?
Hvorfor bliver min Samsung soundbar ved med at sige check subwoofer?

Video: Hvorfor bliver min Samsung soundbar ved med at sige check subwoofer?

Video: Hvorfor bliver min Samsung soundbar ved med at sige check subwoofer?
Video: Samsung Soundbar (Reconnecting Subwoofer) 2024, Kan
Anonim

Lyden på din trådløse subwoofer kan droppe ud, hvis der er interferens eller en fysisk hindring mellem soundbaren og subwoofer . Sørge for at subwooferen er inden for rækkevidde af en godt signal fra dig soundbar , og det det problem er ikke med det lydkilde. Nulstiller eller tilslutter igen subwooferen kan også hjælpe.

Spørgsmålet er også, hvordan nulstiller jeg min Samsung soundbar subwoofer?

Manuel tilslutning Brug en lille spids genstand til at trykke på det ID SET -knap tændt det bagsiden af subwooferen . Fortsæt med at holde, indtil STANDBY slukker, og LINK (blå LED) blinker hurtigt. Mens soundbaren er slået fra, skal du trykke på og holde Mute til det fjernbetjening.

hvordan ved jeg, om min Samsung subwoofer fungerer? Trinene til at kontrollere, hvilken mulighed der opstår, er hurtige og lette.

  1. Tjek din stikkontakt. Tag subwooferen ud af stikkontakten, og sæt den i igen. Den skal have et standbylys, hvis den modtager strøm.
  2. Tryk på knappen ID Set. Tryk på knappen ID Set på bagsiden af subwooferen med en lille spids genstand, f.eks. En papirclips.

For det andet, hvordan nulstiller jeg min Samsung trådløse subwoofer?

Sæt netledningen i en stikkontakt. Tryk og hold knappen ID SET på bagsiden af subwoofer i 5 sekunder. bemærk: Brug en lille, spids genstand, f.eks. en papirclips. Fortsæt med at holde, indtil STANDBY -indikatoren er slukket, og LINK -indikatoren (blå LED) blinker hurtigt.

Hvordan skruer jeg op for bassen på min Samsung Soundbar?

1 Tryk på knappen Woofer på Soundbar fjern. SW 0 vises på frontdisplayet på Soundbar . 2 Tryk på knappen Spring fremover over knappen Synkronisering af lyd på Soundbar fjernbetjening til øge subwooferens lydstyrke. Den kan indstilles fra SW+1 til SW+6, jo højere tal, jo højere er bas.

Anbefalede: