Hvordan reparerer du en ødelagt pop -stik?
Hvordan reparerer du en ødelagt pop -stik?

Video: Hvordan reparerer du en ødelagt pop -stik?

Video: Hvordan reparerer du en ødelagt pop -stik?
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Ved også, hvordan du tilslutter en base til PopSocket igen?

PopGrips er designet til at skille sig ad, og PopTop kan nemt sættes på igen. Sørg for, at PopTop er klappet sammen, ellers virker den ikke. Sæt den derefter tilbage på grundlag og drej den 90° i en hvilken som helst retning, indtil du hører et klik. Hvis du stadig har problemer, er jeg sikker på, at vi kan hjælpe.

Kan du på samme måde genbruge en PopSocket? Ja, du kan genbruge en PopSocket ; producenten hævder det kan genbruges op til 100 gange. Efter fjernelse af PopSocket , sørg for at sætte den på igen inden for 15 minutter; ellers efterlades den udsat for luft kan tørre gelen ud.

Bare hvordan gør du en PopSocket klæbrig igen?

Trin 1: Give din PopSockets gel en hurtig skylning. Trin 2: Lad det lufttørre i 10 minutter (dog ikke mere end 15; ellers tørrer det ud). Trin 3: Pind din PopSockets produktet tilbage på din telefon, og lad det stå i et par timer, før det tages i brug igen . Dette vil sikre et stærkt hold.

Hvorfor falder min PopSocket af?

Hvis gelen på bagsiden af din PopSockets grebet bliver snavset, det hænger muligvis ikke så godt fast. Bare skyl det hurtigt og lad det tørre. Husk din PopSockets greb bør ikke udsættes for luft i mere end 15 minutter, ellers vil gelen tørre ud. Efter at have vedhæftet din PopSockets greb modstå trangen til at poppe den i mindst 1 time.

Anbefalede: