Hvad er PTFE smørefedt?
Hvad er PTFE smørefedt?

Video: Hvad er PTFE smørefedt?

Video: Hvad er PTFE smørefedt?
Video: HOW TO USE LITHIUM GREASE WITH PTFE - K2 WHITE GREASE PTFE 2024, Kan
Anonim

PTFE står for Polytetrafluorethylen , som er en syntetisk fluorpolymer. Når det bruges som en smøremiddel , PTFE kan reducere friktion, slid og energiforbrug af maskiner. PTFE kolloider, der er kendt for deres lave friktion, har ved første øjekast stor appel som olietilsætningsstoffer.

Hvad bruges PTFE -fedt til?

Hvidfarvet fedt med PTFE specielt udviklet til brug på de fleste mekanismer: glidestyr, kæder, åbne gear, glidelejer …, Brugt i industrien og i særdeleshed i fødevaresektoren. Tilstedeværelsen af PTFE sikrer dannelse af en tør film. Det reducerer friktion og undgår tilsmudsning af faste forureninger.

er fedt et smøremiddel? Fedt er et halvfast smøremiddel . Fedt bruges nogle gange til at beskrive smøring materialer, der simpelthen er bløde faste stoffer eller væsker med høj viskositet, men disse materialer udviser ikke de forskydningsfortyndende egenskaber, der er karakteristiske for den klassiske fedt.

På samme måde kan du spørge, hvad er et godt sprøjtemiddel?

Mest silikone sprays indeholder kun omkring 1,5% silikone smøremiddel . Forsiden af silikone spray er, at det hjælper med at afvise vand og klarer sig godt i ekstreme temperaturer. Tynd og klar, det er også godt når pænhed tæller. Ud over metal er silikone ofte sikkert at bruge på gummi, træ, nylon, vinyl og plastdele.

Hvad er litiumfedt godt til?

Litiumfedt Det har en dryptemperatur på 190 til 220 °C (370 til 430 °F) og modstår fugt, så det bruges almindeligvis som smøremiddel i husholdningsprodukter, såsom elektriske garageporte, såvel som i bilindustrien, såsom konstant- hastighedsled.

Anbefalede: