Kan du bruge en propanregulator til naturgas?
Kan du bruge en propanregulator til naturgas?

Video: Kan du bruge en propanregulator til naturgas?

Video: Kan du bruge en propanregulator til naturgas?
Video: Сделал себе тепло и приятно....в мастерской) 2024, April
Anonim

Gasregulatorer er nødvendige på både LPG eller propangas brændstofdrevne apparater og kl naturgas brændstofdrevne apparater for at sikre en jævn levering af brændstof ved det tryk og den strømningshastighed, der kræves af varmeapparatet eller apparatet.

Under hensyntagen til dette, hvad sker der, hvis du bruger propan på en naturgaskomfur?

Omvendt forsøger man brug -en propan apparat med naturgas sandsynligvis vil resultere i en meget lille flamme eller slet ingen brænderflamme på grund af det lavere tryk gas og den mindre åbning. Derudover kan apparater ikke konverteres fra elektricitet til propan eller omvendt.

Ud over ovenstående, har naturgas brug for en regulator? Gør du brug for at bruge en naturgas regulator på din NG grill eller pejs? Svaret er både ja og nej. Som 2 psi gas linje løber gennem dit hus, den deler sig for at gå til forskellige apparater, og hver split skal have en regulator at sænke trykket til det sted, hvor apparatet befinder sig behov det.

Også at vide er, er der forskel mellem propan og naturgasregulator?

Væske propangas brænder varmere end naturgas og derfor er ventiler og åbninger designet til en lavere gas flow end a naturgas grill. For sikkert og korrekt at omdanne en væske propan grill, åbningerne skal skiftes, samt fastgørelsesslange og regulator.

Er alle LP -gasregulatorer ens?

Hver propangas grill bruger en LP regulator , men ikke alle regulatorer er skabt lige. Selvom formålet er samme , forskellige typer opsætninger kræver forskellige typer af tilsynsmyndigheder.

Anbefalede: