Er Audi q2 en SUV?
Er Audi q2 en SUV?

Video: Er Audi q2 en SUV?

Video: Er Audi q2 en SUV?
Video: Audi e-tron Q2L - редкий электрический кроссовер 2024, Kan
Anonim

Det Audi Q2 er en elegant kompakt SUV som har til formål at bejle til købere med et funky design og førsteklasses byggekvalitet. Den konkurrerer dog i en hård klasse og tager imod rivaler som MINI Countryman og Mercedes GLA.

Hvad angår dette, hvad er forskellen mellem en Audi q2 og q3?

Benpladsen bag er den største forskel . Der er ikke store beløb i Q3 men der er endnu mindre i 2. kvartal , især hvis du har to seks-footers i foran. Det Q2 er omkring 20 cm kortere end Q3 og i tilbage viser det. Den nederste taglinje betyder, at hvis du er en stor 'un', vil du også føle dig bundet ind.

Hvilken forsikringsgruppe er derudover en Audi q2? Forsikringsgrupper . Forsikringsgrupper for Audi Q2 i øjeblikket starter fra gruppe 13 for et startniveau Q2 1.6 TDI og 1.0 TFSI SE modeller. En 1,4-liters TFSI i prangende S line spec sidder i gruppe 19. En Mazda CX-3 viser lignende tal, med en 2,0-liters benzin SE, der falder ind i gruppe 17.

Ved du også, er Audi q2 nøglefri?

Mens Q2 er medlem af Audi's crossover og SUV rækkevidde, og Audi har bygget sin succes på appellen af sit quattro firehjulstræk-system, Q2 er den mest vejtilpassede model i crossover-serien. Du kan kun få 4WD med de kraftigste motorer, da resten af sortimentet er forhjulstræk.

Hvad er den bedste Audi q2 at købe?

Det Q2 er en af bedst - hvis ikke bedst lille crossover til salg. Det er lige så rummeligt og behageligt som Honda HR-V og Vauxhall Mokka, men sjovere at køre end enten. Det er større end Mazda CX-3 og Nissan Juke, der slår Renault Captur og Ford EcoSport for interiørkvalitet.

Anbefalede: