Hvor meget koster en jordstang?
Hvor meget koster en jordstang?

Video: Hvor meget koster en jordstang?

Video: Hvor meget koster en jordstang?
Video: HVAD KOSTER EN TRE-KANT I DANMARK?// SKJULT KAMERA 2024, Kan
Anonim

Jordstang installation: for at jord ledningerne i et hjem, den jordstang skal muligvis udskiftes. En 8 ' jordstang vil typisk koste omkring $ 350 inklusive installation.

Bare så, hvor meget koster det at jorde et hus?

Jordforbindelse til en stikkontakt Det involverede arbejde vil vare omkring 30 minutter, men du vil sandsynligvis også betale for udkaldsgebyret, i alt koste omkring $ 100 til $ 150.

På samme måde, hvor meget koster det at udskifte en jordledning i en bil? Jord Rem Udskiftningsomkostninger Forvent at betale omkring $ 10 til $ 20 for en rem af god kvalitet. Næsten alle kan erstatte selve remmen. Det er simpelthen et spørgsmål om at afbryde det negative jordledning fra batteriet, og følg det, hvor det fastgøres til bil og frakobler det derfra.

Også for at vide, hvor lang skal en jordingsstang være?

otte fod lang

Hvad sker der, hvis mit hus ikke er jordet?

Hvis dit hjem er forkert jordet eller ikke jordet overhovedet, så risikerer du mange potentielt farlige problemer. Fordi elektrisk strøm altid bevæger sig langs den mindste modstands vej, risikerer du direkte at blive chokeret hvis du bruger en ikke -jordet enhed hvornår det aflader overskydende elektricitet.

Anbefalede: