Kan et dårligt batteri forårsage AC-problemer?
Kan et dårligt batteri forårsage AC-problemer?

Video: Kan et dårligt batteri forårsage AC-problemer?

Video: Kan et dårligt batteri forårsage AC-problemer?
Video: 20 февраля, волшебный день, посадите луковицу на срочные деньги. Народные приметы в день Луки 2024, April
Anonim

EN svag bil batteri kan forårsage din bil klimaanlæg at fungere dårligt eller slet ikke. Bil batterier skal have spænding nok til at udløse AC kompressor, og selvom den kan være stærk nok til at køre resten af din bil, kan den stadig være det også svag at køre din bil aircondition . Opbygning af bakterier.

Simpelthen så, kan AC aflade bilbatteriet?

Det enkle svar er, at hvis din motor kører, og din biler elektriske system fungerer korrekt, så "nej" aircondition gør lægge en ekstra belastning på din batteri . Din batteriet tømmes , da generatoren ikke roterer (producerer elektricitet), og derfor har regulatoren ikke noget at styre.

For det andet, hvor længe kan et bilbatteri køre et klimaanlæg? Det betyder, at a bilbatteri kan køre et klimaanlæg (forudsat at der bruges en inverter), men det vil kun gerne løb mindre end 10 minutter.

Kan et dårligt bilbatteri på denne måde give elektriske problemer?

Hvis du har en konsekvent svag batteri , det vilje til sidst skade en anden elektrisk system i din bil. Almindeligvis en defekt generator årsager en svag batteri , eller din bil har et parasitisk afløb. Batteri . Din batteri er en af kilderne og årsager af elektriske problemer i din bil.

Kan en dårlig generator forårsage AC -problemer?

Hvis din generator er fejler , det her kan forårsage mange elektronik i dit køretøj for at holde op med at fungere. Dette inkluderer motoren aircondition , radioen, vinduerne osv. Når generator er blevet udskiftet, den aircondition sandsynligvis vil arbejde igen.

Anbefalede: