Er t5 pærer fuldt spektrum?
Er t5 pærer fuldt spektrum?

Video: Er t5 pærer fuldt spektrum?

Video: Er t5 pærer fuldt spektrum?
Video: Led Grow Light,Led Plant Grow Light,Led Grow Panel,Led Grow pære,Led Flower Grow Light,Kina fabrik 2024, Kan
Anonim

T5 fuldt spektrum . Fuldt spektrum lysstofrør er dem med højere farvetemperaturer, typisk dem over 6500K med et meget højt farvegengivelsesindeks 90+. Normalt vil lamperne have et eller andet UV-element for at fuldende dagslyssimuleringseffekten.

Også at vide er, er t5 lyser fuldt spektrum?

Disse rør blev almindeligt anvendt i indendørs belysning applikationer, men de er bare ikke særlig lyse, selv med en belægning til at lave dem fuld - spektrum . T5 lys er smallere end T12, med en diameter på 5/8 tommer. Dette er et meget højt output lys.

Ydermere, er en dagslyspære fuldt spektrum? Det korte svar er ja, du vil pærer der giver fuld spektrum belysning , som solen gør. Det er dog ikke hvad” dagslys ” pærer gør! Begrebet " dagslys ”Vedrører lysets“farvetemperatur”. Din typiske " dagslys ” pære har masser af blåt spektrum , ligesom solen.

Er alle t5 pærer i den forbindelse ens?

T5 lamper er tilgængelige til standard output og høj output. Watt for standard T5 lamper er 14, 21, 28 og 35 watt. Standard T5 og T5 HO lamper har et vurderet gennemsnit lampe levetid på 20.000 timer, den samme som de fleste standard T8 og T12 lamper.

Er t5 -belysning god til planter?

T5 fluorescerende vokse lys skal placeres direkte over din planter . De kan trænge op til omkring 20 tommer og er bedst egnet til at starte frøplanter eller dyrke bladgrøntsager. Kvalitetsarmaturer kommer med indbyggede bøjler.

Anbefalede: