Har en dieselmotor brug for en katalysator?
Har en dieselmotor brug for en katalysator?

Video: Har en dieselmotor brug for en katalysator?

Video: Har en dieselmotor brug for en katalysator?
Video: Брррррр! Проблема с дроссельной заслонкой!!!! 2024, Kan
Anonim

Moderne diesel motorkøretøjer har katalysatorer på grund af miljølovgivningen. Det gør dieselmotorer ikke brug for udstødningen løber gennem en konverter , vælger vi at for at reducere udstødningsforureningerne. Moderne dieselmotorer også udstødning gennem en DPF, diesel partikelfilter.

Hvor lang tid varer en katalysator så på en diesel?

10 år

For det andet, hvornår begyndte de at sætte katalysatorer på diesel? Katalysatorer til diesel Dette bruger overskydende luft fra motoren til at oxidere kulilte og kulbrinter til kuldioxid og vand. De første sådanne anordninger blev monteret på gaffeltrucks i 1960'erne, 2 men findes nu på de fleste diesel drevne vejkøretøjer.

Spørgsmålet er også, hvorfor standard katalysatorer ikke fungerer til dieselmotorer?

Hybridbiler, der har store batterier med høj spænding, kan levere strøm nok til at varme op katalysator meget hurtigt. Katalysatorer i dieselmotorer virker ikke samt ved at reducere NOx. En grund er det dieselmotorer kører køligere end standardmotorer , og konvertere virker bedre, når de varmer op.

Hvor meget er en dieselkatalysator værd?

Øverst til venstre er konverter , det er pt værdi omkring $450-650 afhængigt af varenumre på den. se efter et firecifret tal og derefter 3 bogstaver, som AAP, AAB osv. Øverst til højre er DPF, eller diesel partikelfilter. Igen, afhængigt af varenummer, er det værdi fra $ 50-$ 250.

Anbefalede: