Hvad er EML -lys på Mini Cooper?
Hvad er EML -lys på Mini Cooper?

Video: Hvad er EML -lys på Mini Cooper?

Video: Hvad er EML -lys på Mini Cooper?
Video: Mini Cooper Fuse Box Location and how to check Fuses on BMW Mini Cooper 3rd Generation 2024, Kan
Anonim

Når du ser check-motoren lys oplyst i dit bindestreg, betyder det din Mini Cooper har opdaget et problem i sit OBD-system.

Desuden, hvad betyder EML i Mini Cooper?

EML betyder ingen gasregulering mellem pedalregulatoren. Hvis hvad du siger er sandt, du har dårlige ledninger eller en dårlig computer til motoren. Du Mini er faktisk flyve af wire så langt som til gashåndtaget er berørte.

Hvad betyder EML også på en bil? Hvilken motoradvarselslampe midler . Motorstyringslys ( EML ) for at give det sit rigtige navn, indikerer det ikke en specifik fejl. Det kan være at advare dig om et eller flere problemer, typisk knyttet til udstødningsemissioner. Lyset er forbundet til biler hovedcomputer, kaldet motorstyringsenheden (ECU).

Efterfølgende kan man også spørge, hvad betyder motorstyringslys?

Det motorstyringslys er et af antallet advarsel lys, der er indstillet i kombiinstrumentet på din bils instrumentbræt. Hvis motorstyringslys forbliver tændt, når du tænder for tændingen, eller hvis den tænder, mens du kører, det midler der kan være et problem under motorhjelmen.

Hvorfor lyser min motor i min Mini Cooper?

Når du ser tjek motorlyset oplyst i dit bindestreg, betyder det din Mini Cooper har fundet et problem i sit OBD -system. Problemerne kan variere fra mild til stor, afhængigt af farven på lys . Nogle årsager til en advarsel Lys omfatter, men er ikke begrænset til: Løs gashætte.

Anbefalede: