Er en 2 ton jack nok til en bil?
Er en 2 ton jack nok til en bil?

Video: Er en 2 ton jack nok til en bil?

Video: Er en 2 ton jack nok til en bil?
Video: Как отремонтировать гидравлический домкрат тележки с протекающим полом Duralast Fix 2024, Kan
Anonim

2 ton er den sikre arbejdsbelastningsgrænse jack er bedømt til. Du burde ikke have noget problem med vægten, men normalt et 4 -hjulstræk køretøj er temmelig højt fra jorden, så en lille jack er normalt ikke særlig stabil på fuldt udvidet højde.

Hvor meget kan et 2 ton jackstativ indeholde heri?

Tak for A2a. EN jackstativ par betyder det med BÅDE jack stativer under samme side af bilen (enten for eller bag) som den kan rumme 2 tons (4000 lbs). For en almindelig personbil skulle du have det fint bare ved at bruge en jackstativ i det ene hjørne af køretøjet.

Efterfølgende er spørgsmålet, om et 2 ton jackstativ er nok til en lastbil? Typisk vil du se jack stativer bedømt til 3 tons op til 20+ tons . For eksempel et par 2 - ton jackstativer er klassificeret til belastninger op til 1 ton om stå . (Ikke for at overvurdere det indlysende, men vi vil også sikre, at alle ved det: i USA, 1 ton svarer til 2.000 pund.)

Kan jeg desuden bruge en 2 tons donkraft på en 3 tons bil?

TOM: Ja, dig gør . Vores tommelfingerregel er, at a gulv donkraft skal som minimum vurderes tre - kvarte af en køretøjets bruttovægt. Så ifølge vores regel er halvanden- ton (3.000 pund) jack kunne løfte a bil der vejer så meget som 4.000 pund-eller to svigermødre.

Kan jeg bruge et 2 tons stik på en SUV?

For de fleste sedaner og små biler er en to- ton jack vil være tilstrækkelig til at hæve et hjørne. En pickup truck el SUV kunne kræve dobbelt så høj vurdering (fire tons ) for at give dig den sikkerhedsmargin, du har brug for.

Anbefalede: