Skal biler have abs?
Skal biler have abs?

Video: Skal biler have abs?

Video: Skal biler have abs?
Video: Тренировка пресса 🔥Получите 11 линий пресса за 35 дней 2024, Kan
Anonim

ABS er påkrævet på alle nye passagerer biler solgt i EU siden 2004. I USA har theNHTSA mandat ABS i forbindelse med ElectronicStability Control i henhold til bestemmelserne i FMVSS 126 pr. 1. september 2013.

Heraf, skal alle biler have abs?

Ganske overraskende, ABS systemer blev kun obligatorisk på alle nye biler for et par år siden! Mens ABS systemer har været påkrævet på alle ny passager biler solgt i EU siden 2004, i USA tog det os næsten et årti mere at påbyde denne vitale sikkerhedsfunktion. Sikkerhedsfordelene ved ABS er stort set uomtvistede.

For det andet, hvordan kan jeg se, om min bil har ABS? Til finde ud af om din bilen har ABS , drej ganske enkelt bil på. På dit dashboard tændes indikatorlamperne, så snart tasten drejes for at tænde for køretøj . I disse vil du se ABS lys. Denne indikator vil være gul og vil har enten " ABS " eller "låsefri".

Så er ABS et lovkrav?

Blokeringsfri bremser ( ABS ) er blevet påkrævet af lov i mere end et årti, så hvordan fungerer de? Efterbælter, blokeringsfri bremser ( ABS ) er en af de største enkeltstående bidragydere til trafiksikkerhed. De blev gjort obligatoriske i 2004, men har været monteret på nogle biler siden lige så længe siden som 1960'erne.

Har de fleste biler ABS -bremser?

Mens ABS bremser er meget almindelige nu, ikke allcars og lastbiler er udstyret med dem. Du kan afgøre, om din bil har en ABS system på fire måder. Den nemmeste metode er at læse din brugervejledning.

Anbefalede: