Kan du reparere en bremserør med en gummislange?
Kan du reparere en bremserør med en gummislange?

Video: Kan du reparere en bremserør med en gummislange?

Video: Kan du reparere en bremserør med en gummislange?
Video: Основные ошибки при шпатлевке стен и потолка. #35 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke bruge almindelig gummilinje med en bremse system. Først, selv med en modhager eller rullet ende, klemmer vilje ikke stå op til 100+ psi. Sekund, bremse væske er ikke venlig ved gummislanger.

Udover dette, kan du udskifte bremseslange med slange?

Ingen, du har brug for enten erstatte det hele linje eller splejse i et stykke bremselinje til erstatte den dårlige del. Hold en pause i bremselinje der løber fra forreste til bagerste førerside på en 80 - kan den rustne del udskiftes med et stykke gummi slange uden problem?

For det andet, kan du tape tape en bremselinje? Absolut ikke. Jeg giver det du at gaffatape er et fantastisk produkt. Det kan bruges i alt fra overtøj til blindtarmsbetændelse. Men det kan ikke ordne din bremseledninger.

Bare så, kan bremseslanger repareres?

Hvis slanger er revnede eller flager, er det et godt tegn på, at de skal udskiftes. Når det er tid til at gøre noget arbejde på din bremseslanger og linjer , det kan nogle gange være fristende at overveje reparation din slanger frem for at udskifte dem. Du bør dog altid erstatte frem for reparere slanger.

Hvor lang tid tager det at reparere en bremseslange?

Enkle job som en bremse pude udskiftning kan tage alt fra 15 minutter til en time. Tiden det tager for en reparation afhænger også af hvilken type køretøj du har, og hvilke dele butikken har ved hånden.

Anbefalede: