Hvor meget koster det at reparere en bils baggrundsbelysning?
Hvor meget koster det at reparere en bils baggrundsbelysning?

Video: Hvor meget koster det at reparere en bils baggrundsbelysning?

Video: Hvor meget koster det at reparere en bils baggrundsbelysning?
Video: En rigtig konstruktør fra Dewalt. ✔ Reparation af Dewalt vinkelsliber! 2024, Kan
Anonim

Ifølge eftermarkedets reservedelsforhandler AutoZone, er gennemsnitlige omkostninger af en halogenpære er omkring $ 15 til $ 20, mens HID -pærer typisk koste $ 100 eller mere. Addison siger gennemsnitlige omkostninger til udskiftning en hel forlygte er $ 250 til $ 700.

Hvad koster det i så fald at reparere baglygte?

Fra normal drift er baglygte linsen kan enten blive uklar på grund af miljøet omkring bilen eller oftere end ikke baglygte linsen er ved et uheld brudt og kræver udskiftning. Det gennemsnit prisen for baglygte udskiftning af objektiv starter ved $165 og går til $750 og derover.

Ved også, kan du køre med et bustet baglygte? Ofte er en knust lys dække og mindre kropsskader resulterer også i en gået i stykker pære. Det er ulovligt at køre med en ødelagt baglygte pære, altså du vil skal udskiftes før du gå tilbage på vejen. Selv om en lys vises ikke gået i stykker , pæren fungerer muligvis ikke efter ulykken.

Udskifter Autozone derfor forlygtepæren?

Hvis det er nødvendigt at fjerne dele af plejen, f.eks. Vinduesviskervæske eller batteri, så Autozone vil ikke erstatte det pære for dig. Autozone tilbyder ikke mekanikertjenester, selvom de er i stand til det udskifte forlygtepærer i visse situationer.

Retter AutoZone baglygter?

Mens AutoZone gør ikke har udskiftningstjenester til køretøjslys, dets websted har en reparatørfinder, der kan henvise dig til en bilforretning i nærheden. Nedenfor har vi listet landsdækkende autobutikskæder, der vil erstatte udvendig bil lys - ofte mod betaling eller med en olie lave om.

Anbefalede: