Er mobilhomes registreret hos DMV?
Er mobilhomes registreret hos DMV?

Video: Er mobilhomes registreret hos DMV?

Video: Er mobilhomes registreret hos DMV?
Video: 10 ЛУЧШИХ ФУРГОНОВ С ВАННЫМИ ВАННЫМИ В 2021 ГОДУ 2024, Kan
Anonim

Nogen mobil eller fremstillet hjem der ikke er på et permanent fundament skal være registreret med California Department of Housing and Community Development, ligesom et køretøj er registreret med afdelingen for motorkøretøjer. Faktisk sådan hjem var registreret med DMV indtil 1980.

På samme måde har mobilhomes nummerplader?

Mobile homes eller fremstillede boliger er fritaget for det årlige registrering , nummerplader , og gebyrkrav.

For det andet, hvor meget koster det at registrere et mobilhome? Gennemsnittet koste til titel og Tilmeld en dobbelt bred campingvogn for første gang er 240 USD, ekskl. moms på 6 procent (plus enhver gældende skønsmæssig skat). For en detaljeret liste over omkostninger , besøg vores side med gebyrer for motorkøretøjer.

Er et mobilhome her betragtet som et køretøj?

Svar: Hvis en fremstillet [ mobil ] hjem har hjul og/eller andet udstyr, der bruges til mobilitet, er det taget i betragtning at være en køretøj , og derfor personlige ejendele, og bør følgelig have titlen gennem Virginia Department of Motor Køretøjer.

Er det lovligt at sælge en mobil home uden titel?

Bortset fra at ringe til os her på National Cash Offer for at hjælpe dig sælge din mobilhome uden titel , det er IKKE umuligt at sælge din mobilhome uden titel . Selvom uden det titel , det kan du ikke lovligt overdrage ejendomsretten til ejendommen ejeren vil blot være eneejer af ejendommen campingvogn.

Anbefalede: