Hvor mange kilometer kan en Prius køre uden gas?
Hvor mange kilometer kan en Prius køre uden gas?

Video: Hvor mange kilometer kan en Prius køre uden gas?

Video: Hvor mange kilometer kan en Prius køre uden gas?
Video: Сервисный режим toyota prius 2024, Kan
Anonim

En benzinslugende Ford Excursion kan i gennemsnit køre 85 miles, efter at brændstoflampen tændes. En hybrid Toyota Prius kan dog kun presse en ekstra 55 miles En Honda Civic kan komme ekstra 44 miles tom, mens en ToyotaCorolla i gennemsnit får 47 miles tom.

Hvad angår dette, hvor langt kan en Prius gå uden gas?

Prius Survival Guide Med en stærk ladning før gas Når tanken er tom, har nogle ejere angiveligt været i stand til at køre adskillige kilometer uden benzin. Når batteriet bliver afladet nok til, at benzinmotoren normalt ville gå i indgreb, vil Prius ' hastighed vilje være begrænset til 18 km / t, siger Toyota.

Kan en Prius derudover kun køre på gas? Toyotaen Prius er en parallel hybrid; dette betyder, at det har en benzin motor og elmotor, der er adskilt fra hinanden. Yderligere hver kan løbe på egen hånd. Toyota designet den Prius så den ville udnytte elkraft (som den gemmer i batteriet) i stedet for benzin strøm når det er muligt.

Tilsvarende bliver det spurgt, hvor langt kan en Prius gå på en tank med gas?

Brændstoføkonomi og Max Driving Range for Toyota 2018 Prius På motorvejen får du stadig 50 miles per gallon. Det svarer til Toyota 2018 Prius med en maksimal kørevidde på 610 miles.

Hvor ofte skal du fylde en Prius?

Prius Prime holder op til 11,3 liter gas, og hvornår batteriet er fuldt opladet det kan nå en EPA-estimeret kørerækkevidde på 640 mil. For at maksimere dit område skal du oplade Prius Primes batteri som tit muligt at lave mest brug af dine EV-drevne miles.

Anbefalede: