Hvor mange knastakselpositionssensorer er der på en Nissan Altima fra 2003?
Hvor mange knastakselpositionssensorer er der på en Nissan Altima fra 2003?

Video: Hvor mange knastakselpositionssensorer er der på en Nissan Altima fra 2003?

Video: Hvor mange knastakselpositionssensorer er der på en Nissan Altima fra 2003?
Video: NISSAN ALTIMA. Обзор + разгон до 100. 2024, Kan
Anonim

Vi har i øjeblikket 12 Kamakselpositionssensor produkter at vælge imellem til din 2003 Nissan Altima , og vores lagerpriser varierer fra så lidt som $36,99 op til $110,54.

På denne måde, hvor mange knastakselpositionssensorer har en bil?

Vælg din bil for et mere præcist skøn Du faktisk har fire knastaksel sensorer . To på hvert hoved og en til hver knastaksel.

Ved siden af ovenstående, hvor er knastakselpositionssensorbank 2 placeret? Normalt er Kamakselpositionssensor er befinde sig på ventildækslet, i dette tilfælde motoren bank 2 dække over. Kig efter olie, snavs og/eller metalrester fastgjort til dens magnetiske spids.

Hvor mange knastakselpositionssensorer er der tilsvarende i en Nissan Maxima?

Din Nissan Maxima vil være glad for at vide, at søgningen efter den rigtige Kamakselpositionssensor produkter du har ledt efter er forbi! Advance Auto Parts har 20 forskellige Kamakselpositionssensor til dit køretøj, klar til forsendelse eller afhentning i butikken.

Hvordan starter man en bil med en dårlig kranksensor?

Sådan starter du en bil med en dårlig krumtapaksel sensor : Tænd for tændingen, hvis og kun hvis du har kontrollampen til tændt og minimalt symptomer udover det. Hvis din bil fejlagtigt en eller to gange, eller hvis du lige begyndte at mærke ujævn acceleration, er den kørbar, men tid til at tage den med til butikken.

Anbefalede: