Indholdsfortegnelse:

Hvad er formålet med chassisramme?
Hvad er formålet med chassisramme?

Video: Hvad er formålet med chassisramme?

Video: Hvad er formålet med chassisramme?
Video: The F1 Chassis Explained | One Second in... F1 | CNBC International 2024, Kan
Anonim

Funktioner. Hovedfunktionerne i a ramme i motorkøretøjer er: At understøtte køretøjets mekaniske komponenter og karosseri. At håndtere statiske og dynamiske belastninger uden unødig nedbøjning eller forvrængning.

Heri, hvad er formålet med chassiset?

Det chassis og karosseri af køretøjet er faktisk et stykke og fungere sammen som bilens base. Unistoffer bruges til lettere køretøjer. Denne type chassis gør biler nemmere at håndtere og køre. De er lettere end krop-på-ramme chassis , hvilket også gør dem bedre på brændstof.

For det andet, hvad betyder ramme på krop? Legeme -på- ramme er en konstruktionsmetode til biler, hvor en separat legeme er monteret på et relativt stift køretøj ramme eller chassis, der bærer drivlinjen (motoren og drivlinjen). Europas specialfremstillede eller "coachbuilt" biler indeholdt normalt nogle trærammer eller brugte aluminiumslegeringer.

For det andet, hvad er forskellen mellem chassis og ramme?

Chassis er den vigtigste understøttende del af ethvert køretøj til komponenter som hjul, overkrop, motortransmission osv. ramme gør de samme ting. ramme var tidligere navn på chassis jo lettere og stivere du gør det til, at din bil vil klare sig bedre.

Hvad er typerne af chassisramme?

Der er to typer chassis:

  • Konventionelt chassis. eller stel i fuld ramme. I denne type. chassis er karosseriet lavet som en separat enhed og derefter forbundet med stigeramme. Det.
  • Ikke-konventionel el. rammeløst chassis. I denne type chassis er stigerammen fraværende og den. kroppen fungerer selv som rammen. Den understøtter alle.

Anbefalede: