Hvordan fungerer dash -kameraet?
Hvordan fungerer dash -kameraet?

Video: Hvordan fungerer dash -kameraet?

Video: Hvordan fungerer dash -kameraet?
Video: Video #4 Energy Projects - Hvordan fungerer Dashboard 2024, Kan
Anonim

Hvordan gør -en dash cam arbejde ? EN dashcam er monteret på forruden og registrerer vejen, når du kører. Det dash cam starter optagelsen automatisk, når tændingsnøglen drejes. Det optager på en kontinuerlig sløjfe, med hvert klip filmet på et kort 3-minutters segment på et micro SD-kort.

Med hensyn til dette, optager dash-kameraer hele tiden?

Og uden nogen form for indspilning kontroller, instrumentbræt kameraer er typisk designet til optage konstant, når de tændes. Selvom du kan bruge stort set alle indspilning enhed som en bindestreg cam, skal du tænde for det og indstille det til rekord hver gang du sætter dig i din bil.

På samme måde kan du se dash cam -optagelser? Visning af videoer og billeder fra Garmin Dash Cam på computeren

  1. Tilslut Garmin Dash Cam til din computer med USB-kablet.
  2. Tryk på knappen under OK på USB-registreret skærm. Tryk på knappen til højre for ikonet Kamera/markering med Ja valgt på Dash Cam 30/35.
  3. Åbn Garmin -drevet.
  4. Åbn DCIM -mappen.
  5. Åbn den ønskede video- eller snapshot-mappe.

Ydermere, fungerer instrumentbrætkameraer, når bilen er slukket?

Dash cams typisk bare tænde og af med motoren, optager automatisk video, mens du kører. Dash cams kan også konfigureres til at blive ved med at blive ved med at optage, selv når bil er parkeret, og motoren er af , og fungerer derved som en overvågning kamera system, mens du er væk fra din køretøj.

Kan politiet tage dit dashcam?

Så medmindre politi tro på din camerahas har registreret en forbrydelse, kan de ikke lovligt tvinge dig til at aflevere dit dashcam eller det er optaget optagelser.

Anbefalede: