Hvordan slukker jeg ABS-lyset?
Hvordan slukker jeg ABS-lyset?

Video: Hvordan slukker jeg ABS-lyset?

Video: Hvordan slukker jeg ABS-lyset?
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА МАМА. ФЕВРАЛЬ 18. Рецепт САЛО. ОБЗОР НОЖЕЙ 2024, Kan
Anonim

Find DIC-kontrolpanelet på instrumentbrættet foran førersædet under speedometeret. Bliv ved med at trykke og slippe knappen "Set" på DIC -kontrolpanelet indtil " ABS " vises. Hold "Set"-knappen nede i ca. 5 sekunder for at Nulstil det lys og drej den af.

Hvad får ABS-lyset til at tænde og slukke?

En af de forskellige årsager til ABS lys at lyse og forblive tændt er en defekt hjulhastighedssensor. Hjulhastighedsføleren er monteret virkelig tæt på bremsesystemet, hvilket gør det sårbart over for skader på grund af høj varme forårsaget ved bremserne. Denne skade på hjulets hastighedsføler kunne få ABS -lyset til at komme på.

Man kan også spørge, kan slidte bremseklodser få ABS -lys til at tænde? Når hastighedsføleren ikke fungerer korrekt, gør den det vil forårsage det ABS lys tændes , og din anti-lås opbremsning system vilje ikke fungerer korrekt. "Nogle gange er de ikke altid i stykker," siger Manouchekian. "De kan bare blive renset af [af en mekaniker]."

Er det tilsvarende sikkert at køre bil med ABS-lys tændt?

Ja, det er din bil sikker at køre ; dog skal du have os til at se det over, hvis lys bliver ved. Det er også vigtigt at bemærke, at hvis både ABS og bremsesystemadvarsel lys kom på samme tid, mens du er kørsel , du skal stoppe din bil eller lastbil så hurtigt og sikkert som du kan, og tilkald et slæb.

Kan lavt dæktryk få ABS-lampen til at tænde?

Dette tyder på, at du måske har lavt dæktryk i en af dine dæk . Afhængigt af det signal, der overføres fra hjulhastighedssensorerne til ABS system som følge af ændringen i dæktryk , dette kan også have forårsaget det ABS-lys skal tændes.

Anbefalede: