Er et revnet baglygtedæksel ulovligt?
Er et revnet baglygtedæksel ulovligt?

Video: Er et revnet baglygtedæksel ulovligt?

Video: Er et revnet baglygtedæksel ulovligt?
Video: Restoration of Cracked Tail Lamp| 2024, Kan
Anonim

Ofte er en knækket lysdæksel og mindre kropsskader resulterer også i en gået i stykker pære. Det er ulovlig at køre med en ødelagt baglygte pære, så du skal udskifte denne, før du går tilbage på vejen. Heldigvis burde det være let at få adgang til det siden dække over er gået i stykker.

Kan jeg simpelthen blive trukket over for en revnet baglygte?

Ja, politiet kan lovligt trække du over og udstede en billet til at have en ødelagt baglygte . Ordlyden på citatet vilje være enten "nej baglygte "eller" ødelagt baglygte ." Du er heldig politi betjenten har lige udstedt en advarsel

Ved også, hvor meget koster det at udskifte en baglygte? Fra normal drift er baglygte linsen kan enten blive uklar på grund af miljøet omkring bilen eller oftere end ikke baglygte linsen er ved et uheld brudt og kræver udskiftning . Det Gennemsnitspris til baglygte linse udskiftning starter ved $165 og går til $750 og derover.

På samme måde kan du spørge, kan du lægge bureaukrati over et brudt baglygte?

Svar - Godt spørgsmål Ray! Det bureaukrati dig nævnte er ikke en godkendt reparation til baglygte linse fra staten Texas. Så lægge bureaukrati på revnen reparerer ikke køretøjet. hvis du valgte at gør så, bureaukrati bør kun bruges som en midlertidig løsning og ikke som en reparation.

Hvor meget er et baglygteobjektiv?

Pris rækkevidde Med udskiftning kan du få en baglygte linse for så lavt som $16 og så højt som $100. Men med Spyder er baglygte linser er værd fra $47 til $200.

Anbefalede: