Hvad er et krydsmedlem på en bil?
Hvad er et krydsmedlem på en bil?

Video: Hvad er et krydsmedlem på en bil?

Video: Hvad er et krydsmedlem på en bil?
Video: BMW IX3 er en elektrisk bil bygget på en fossil platform, fungerer det? 2024, Kan
Anonim

EN tværstang er en strukturel sektion, sædvanligvis af stål, sædvanligvis i kasse, der er boltet på tværs af undersiden af en monocoque/unibody-motor køretøj , for at understøtte forbrændingsmotoren og/eller transmissionen.

På samme måde kan man spørge, hvad gør det forreste tværmedlem?

Det tværmedlem er en vigtig strukturel komponent i dit køretøj. De understøtter undersiden af din bil og bærer vægten af motoren og transmissionen.

Kan du desuden udskifte en tværvanger? En brugt tværstang kan findes ved enhver demonteringsmaskine. Det er en smerte for erstatte , men kun arbejdsmæssigt. Det er ret ligetil.

I forhold til dette, hvad er en bils underramme?

EN underramme er en strukturel komponent i et køretøj, såsom en bil eller et fly, der bruger en diskret, separat struktur i en større karosseri på en ramme eller et enhedslegeme til at transportere visse komponenter, såsom motoren, drivlinjen eller affjedringen. Det underramme er boltet og/eller svejset til køretøjet.

Er tværbjælke det samme som underramme?

Unibodies i almindelighed vil have bolt på elementer, typisk foran og bagpå, der omtales som tværbjælker eller underrammer . En underramme omfatter strukturelt "tværelementer", men en tværmedlem i sig selv er normalt ikke en underramme.

Anbefalede: