Kan man tale på mobiltelefonbillet?
Kan man tale på mobiltelefonbillet?

Video: Kan man tale på mobiltelefonbillet?

Video: Kan man tale på mobiltelefonbillet?
Video: КАК СКАЗАТЬ МЕРТВЫЙ СКАЗОК + РУКОВОДСТВО И ИСПЫТАНИЯ GOD ROLL! 2024, Kan
Anonim

Med begrænsede undtagelser kan bilister ikke tale på en mobiltelefon eller tekst, når du kører i Californien. Drivere kan ikke ignorere mobiltelefon eller håndholdt enhed billetter . Denne handling vilje sandsynligvis resultere i et anklager om manglende forsendelse, i henhold til California Vehicle Code 40508, som kan betegnes som en forseelse.

Også spurgt, kan du bekæmpe mobiltelefonbillet?

Hvis du få en mobiltelefon billet , du bøde bøder samt point på din licens. Du kan kæmpe -en mobiltelefon billet ved at gå i retten og argumentere for din sag for en dommer, eller ved at skrive et brev, hvor du erklærer din uskyld. Om ikke andet, du kan være i stand til at forhandle med anklageren for at reducere afgifterne.

For det andet, hvor meget koster en billet for at tale i din mobiltelefon i Illinois? Fra mandag d. Illinois blev en "håndfri" stat, hvilket betyder, at retshåndhævende myndigheder kan billet chauffører til at sende sms, ringe, navigere - alt hvad der indebærer at beholde en mobiltelefon , tablet eller bærbar. Overtrædere får bøder på $ 75 for en første lovovertrædelse, $ 100 for en anden, $ 125 for en tredje og $ 150 for mere.

På samme måde spørger folk, påvirker en mobiltelefonbillet din forsikring?

De fleste stater har reguleret mobiltelefon bruge whiledriving, og din bil forsikring satser vil sandsynligvis stige, hvis du får en billet for at køre mens du taler på telefon.

Hvor meget koster en mobiltelefonbillet i Californien 2019?

Straffe for mobiltelefon brug under kørslen betragtes som en overtrædelse, der kan straffes med en bøde på 20 USD for en firstoffense og en bøde på 50 USD for hver efterfølgende domfældelse. Desuden skal du betale bøder til bødevurdering, der kan stige din samlet bøde til $60 - $150.

Anbefalede: