Er et drivrem det samme som et hjælpebånd?
Er et drivrem det samme som et hjælpebånd?

Video: Er et drivrem det samme som et hjælpebånd?

Video: Er et drivrem det samme som et hjælpebånd?
Video: Episode No.129 - Serpentine and Drive Belts 2024, Kan
Anonim

Om det nogle gange kaldes en fan bælte , generator rem eller vandpumpe bælte , kaldes det mest korrekt et tilbehør drivrem , V bælte , eller serpentin bælte . Hvert køretøj har sit eget bælte konfiguration, afhængigt af dens motor og ekstraudstyr.

Folk spørger også, er et hjælpebælte et drivrem?

Det er drivrem du mangler. Du vil ofte finde det omtalt som drivrem , det hjælpebælte , fan bælte eller i noget amerikansk litteratur, den serpentin bælte . De er alle i det væsentlige det samme, a bælte hvilken drev alle de supplerende komponenter såsom vandpumpe, aircondition og generator.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en ekstra bælte på en bil? Hjem | Tips og vejledninger | Hvad er en bilens hjælpebælte . Hjælpemiddel seler bruges til at drive klimaanlægskompressoren, servostyringspumpen, vandpumpen og generator , og er forbundet til disse komponenter fra krumtapakselhjulet.

Hvad sker der på samme måde, hvis hjælpebæltet klikker?

Kører på en gammel bælte er en katastrofe, der venter på ske fordi den driver det meste af en motors tilbehør. Det betyder hvornår din bæltet knækker , glider og i sidste ende slides alt-fra servostyringspumpen til generator og klimaanlæg stopper med at fungere.

Kan du køre uden hjælpebælte?

Hvis du køre en moderne bil uden det serpentin bælte , flere ting vilje ske. det fan vil ikke kører, servostyring og bremser vilje ikke køre, og AC vilje ikke køre. som minimum. derfor din motor vilje overophedning, drejning vilje være svært, men ikke umuligt og bremse vilje være svært også.

Anbefalede: